Innovaation kustannustehokkuusarvio

Discovery Logo

Innovaation kustannustehokkuusarvio

Discovery Logo

Onko sinulla keksintö tai idea, joka vaatii visualisointia ja arviointia? Tarvitseeko tuotteesi hinta-arviota ennen tuotesuunnitteluprosessin käynnistystä?

DISCOVERY-palvelumme tarjoaa nopean konseptoinnin tai palveludemon tuotteestasi, auttaa määrittelemään sen uniikit piirteet ja havaitsee kuinka asiakas sen arvioi. Me jopa räätälöimme sopivat bisnes- ja hinnoittelumallit ja luomme luonnollisen jatkosuunnitelman määrätietoiselle tuotekehitykselle.

Miksi DISCOVERY?

Mikä DISCOVERY?

Sisältö

1. Visualisointi

Konseptikuva tai palveludemo innovaatiosta. Neuvottelu tuotteen arvosta ja päätoiminnoista.

Idea Picturization Icon

2. Hinnoittelu

Asiakkaiden maksuhalukkuuden määrittely. Tutkimuksen perusteella puitteiden luominen tuotteen/palvelun ominaisuuksien tärkeyden jäsentämiseen.

Pricing Study Icon

3. Bisnespotentiaali

Potentiaalisten bisnesmallien ja hinnoittelustrategioiden hahmottelu. Selvitetään mikä malli sopii parhaiten juuri teidän innovaatiollenne.

Business Potential Icon

4. Suositukset

Lähtölaukaus idean kehitykseen, tai sen aikainen hylkääminen. Neuvottelu tutkimustuloksista.

Recommendations Icon

Vaihtoehdot

Core

Core

Core

Core Paperplane Icon

Core

Core

Core

Yksinkertaistettu palvelupaketti, jossa esitellään idea ja sen ominaisuudet potentiaalisille asiakkaille ja kartoitetaan asiakkaan näkemys hinnoittelusta: Idean visualisointi & Hinnoittelututkimus.

Prime

Prime

Prime

Prime Airplane Icon

Prime

Prime

Prime

Aloita suunnittelu ajoissa. Kaikkein kattavin tapa käyttää osaamistamme hyödyksi teidän tuotteenne ja liiketoimintanne kehittämiseksi: Idean visualisointi, Hinnoittelututkimus, Bisnes-potentiaali ja Suositukset.

Express

Express

Express

Express Spaceship Icon

Express

Express

Express

Aika on rahaa! Nopea paketti, jonka avulla voimme esitellä ideanne ja hankkia asiakkaan näkemys hinnoittelusta hyvin lyhyessä ajassa: Idean visualisointi, Hinnoittelututkimus, Bisnes-potentiaali ja Suositukset.

Hinnoittelupäätökset eivät voi odottaa tuotekehitysjakson päättymistä. Yritykset jättävät usein huomiotta hinnoittelupotentiaalinsa suuremmat tavoitteet.

Uskottavat asiakastutkimukset ja potentiaalisten liiketoimintamallien hahmottaminen tuotekehityksen alkuvaiheissa antavat vankat perusteet tuotteenne todellisen arvon saavuttamiseksi.

Arto Ruokonen
Asiakasvastaava, MA, MBA

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Desigence Oy
Lemuntie 3-5 B, FI-00510 Helsinki
Kalastajankatu 1, FI-20100 Turku

+358 9 350 5280
contact@desigence.com
www.desigence.com